Τατουάζ φρυδιών powder brow: 2 τέλεια φρύδια με φυσική όψη

Τα καλοσχηματισμένα φρύδια αποτελούν διαχρονικό σύμβολο ομορφιάς και έχουν την ικανότητα να αναβαθμίζουν συνολικά την εικόνα ενός ατόμου. Αυτός είναι και ο λόγος που τα τελευταία χρόνια το τατουάζ φρυδιών κερδίζει συνεχώς έδαφος, ενώ συνεχώς εμφανίζονται νέες μέθοδοι, η καθεμία από τις οποίες οδηγεί και σε διαφορετικό αποτέλεσμα.

Στο συγκεκριμένο άρθρο θα αναφερθούμε στο ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών και συγκεκριμένα στη μέθοδο που είναι γνωστή ως τατουάζ φρυδιών powder brow. Η συγκεκριμένη μέθοδος τατουάζ φρυδιών ονομάζεται και σκίαση, ενώ το σημαντικότερο της πλεονέκτημα είναι ότι δημιουργεί φρύδια με φυσική και «πουδρένια» όψη.

Στη Marose προσθέσαμε το ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών powder brow στις υπόλοιπες υπηρεσίες μας για τα φρύδια, μεταξύ των οποίων και το τατουάζ φρυδιών τρίχα τρίχα, ώστε να επιλέξετε τη μέθοδο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Εάν, λοιπόν, ενδιαφέρεστε για τατουάζ φρυδιών στη Θεσσαλονίκη, θέλετε να ενημερωθείτε για την αφαίρεση τατουάζ φρυδιών ή για το ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών και τις τιμές, το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεση σας.

Ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών: Τι είναι;

Ας δούμε, όμως, τι είναι το ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών και πιο συγκεκριμένα η μέθοδος τατουάζ φρυδιών powder brow. Πρόκειται για μία σχετικά νέα μέθοδο, η οποία έχει μία σειρά από πλεονεκτήματα και γι’ αυτό θεωρείται εξαιρετικά δημοφιλής. Πιο συγκεκριμένα: 

  • Τα φρύδια επανασχεδιάζονται με τη μέθοδο του ημιμόνιμου τατουάζ φρυδιών και χρησιμοποιούνται ειδικές χρωστικές ουσίες ανάλογα με τα χρώματα σας
  • Με τη διαδικασία του τατουάζ φρυδιών powder brow τα φρύδια βάφονται απαλά και μοιάζουν φυσικά, ενώ δημιουργείται η αίσθηση μιας πουδρένιας επιφάνειας με εξαιρετικά κολακευτικό αποτέλεσμα
  • Με τη συγκεκριμένη μέθοδο τατουάζ φρυδιών η επούλωση είναι γρήγορη, καθώς δεν υπάρχει σημαντικός τραυματισμός του δέρματος
  • Η μέθοδος αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άτομα με ατέλειες στα φρύδια όπως σημεία με αραίωση ή ασυμμετρία. Στις περιπτώσεις αυτές πραγματοποιείται διόρθωση με τατουάζ φρυδιών και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά
  • Το τατουάζ φρυδιών μπορεί να πραγματοποιηθεί σε κάθε τύπο δέρματος και τα αποτελέσματα διαρκούν από 1 μέχρι 3 χρόνια

Στη Marose είμαστε στη διάθεση σας για να σας ενημερώσουμε για όλες τις μεθόδους που χρησιμοποιούμε στο πλαίσιο του ημιμόνιμου τατουάζ φρυδιών όπως το τατουάζ φρυδιών τρίχα τρίχα, το τατουάζ φρυδιών powder brow ή η βαφή φρυδιών.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τις προσφορές που πραγματοποιούμε σε τατουάζ φρυδιών, τις τιμές, αλλά και τα πακέτα σε συνδυασμό και με άλλες θεραπείες.

Ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών

Τατουάζ φρυδιών: Που ενδείκνυται 

Το ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών μπορεί να είναι η ιδανική λύση σε αρκετές περιπτώσεις, ενώ το μεγαλύτερο του πλεονέκτημα είναι η φυσικότητα του τελικού αποτελέσματος. Πιο συγκεκριμένα, το τατουάζ φρυδιών με τη μέθοδο της σκίασης ενδείκνυται για:

  • Φρύδια με κενά, αραιωμένα ακόμη και για εξαιρετικά λεπτά φρύδια. Το τατουάζ φρυδιών γεμίζει τα κενά και μεταμορφώνει τα φρύδια βελτιώνοντας τη συνολική εικόνα του προσώπου
  • Ασύμμετρα ή φρύδια με σχήμα που δεν κολακεύει το πρόσωπο μας. Το τατουάζ φρυδιών powder brow όπως και το τατουάζ φρυδιών τρίχα τρίχα είναι μέθοδοι που μπορούν να έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα
  • Βελτίωση ατελειών στο πρόσωπο, καθώς, μεταξύ άλλων, μπορεί να δώσει την αίσθηση ανόρθωσης του βλέμματος. Η διόρθωση με τατουάζ φρυδιών είναι μία απλή μέθοδος, η οποία ωστόσο έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα
  • Άτομα που για διάφορους λόγους, όπως π.χ. αλλεργίες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν καλλυντικά. Στις περιπτώσεις αυτές το ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών είναι η ιδανική λύση

Φιλική συμβουλή από τη Marose: Εάν ψάχνετε για τατουάζ φρυδιών στη Θεσσαλονίκη βεβαιωθείτε πως θα απευθυνθείτε σε επαγγελματίες, οι οποίοι θα κατανοήσουν τις ανάγκες σας, θα έχουν τις απαιτούμενες γνώσεις και θα χρησιμοποιούν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για άριστα αποτελέσματα.

Αφαίρεση τατουάζ φρυδιών

Με την πάροδο του χρόνου το χρώμα στο τατουάζ φρυδιών powder brow ή αλλιώς σκίαση αρχίζει σταδιακά να εξασθενεί και αυτό είναι ένα σημαντικό ατού της συγκεκριμένης μεθόδου.

Σε αντίθεση με το μόνιμο τατουάζ φρυδιών το ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών «σβήνει» σιγά σιγά και έτσι απαιτείται επανάληψη της διαδικασίας. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να επαναπροσδιορίσουμε το σχήμα των φρυδιών ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε προσώπου, ώστε το αποτέλεσμα να είναι πάντα άψογο και κολακευτικό.

Γι΄ αυτό και έχει παρατηρηθεί πως σε περιπτώσεις με μόνιμο τατουάζ φρυδιών συχνά απαιτείται αφαίρεση του τατουάζ φρυδιών γιατί με την πάροδο των ετών οι γραμμές και η χαλάρωση του προσώπου «αλλοιώνουν» το αποτέλεσμα. Ωστόσο, εκτός από αφαίρεση τατουάζ φρυδιών ανάλογη διαδικασία μπορεί να εφαρμοστεί γενικότερα και για διορθώσεις σε μόνιμο μακιγιάζ.

Στη Marose μπορούμε να προτείνουμε λύσεις σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε τις κατάλληλες θεραπείες για τις ανάγκες σας. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα σας δώσει πληροφορίες για κάθε διαδικασία και θα σας ενημερώσει για τα απαραίτητα βήματα στο κεφάλαιο «τατουάζ φρυδιών και επούλωση».

Ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών: Τιμές

Το ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών προσφέρει σημαντικά οφέλη και ανανεώνει όχι μόνο την εικόνα, αλλά και την ψυχική μας διάθεση. Εάν, λοιπόν, ενδιαφέρεστε να ενημερωθείτε για το κόστος των θεραπειών μας, μεταξύ των οποίων και για το τατουάζ φρυδιών και τις τιμές ανά συνεδρία, είμαστε πάντα στη διάθεση σας.

Επιπλέον, εάν παρακολουθείτε την ιστοσελίδα μας, αλλά και τα social media μας μπορείτε να ενημερώνεστε και για τυχόν εκπτωτικά πακέτα. Έτσι εάν ακούσετε να γίνετε λόγος για τατουάζ φρυδιών και προσφορές τότε μη χάσετε την ευκαιρία να μας καλέσετε μας για να σας δώσουμε πληροφορίες.

Στη Marose κάθε μέθοδος και κάθε θεραπεία στοχεύει πάντα στην ικανοποίηση του πελάτη και στην εξασφάλιση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος. Επαγγελματισμός, σύγχρονος εξοπλισμός και παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας είναι το τρίπτυχο που μας κάνει να ξεχωρίζουμε.

SHARE:
@ 2023 Marose. All Rights Reserved.
Design by VFM WEB