Σοκολατοθεραπεία: Μοναδικά οφέλη για πρόσωπο και σώμα

Η σοκολατοθεραπεία απευθύνεται σε πρόσωπο και σώμα, προσφέρει μία σειρά από μοναδικά οφέλη χάρη στα ευεργετικά  συστατικά της σοκολάτας, ενώ παράλληλα αποτελεί την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε σοκολατοθεραπεία προσώπου ή σώματος για ενυδάτωση ή αποτοξίνωση και να αφεθείτε στην υψηλού επιπέδου περιποίηση, που προσφέρει το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Στη Marose σοκολατοθεραπεία και spa είναι έννοιες συνώνυμες, καθώς το δέρμα σας δέχεται όλες τις ευεργετικές ιδιότητες της σοκολάτας, ενώ ζείτε, παράλληλα, μία ολοκληρωμένη εμπειρία ευεξίας.

Στο συγκεκριμένο άρθρο θα αναφερθούμε στη σοκολατοθεραπεία στη Θεσσαλονίκη, ενώ θα μιλήσουμε για τα οφέλη που προκύπτουν από τη σοκολατοθεραπεία και τη διαδικασία εφαρμογής της. 

Σοκολατοθεραπεία προσώπου 

Η σοκολατοθεραπεία είναι μία από τις πιο ευχάριστες μεθόδους περιποίησης, ενώ έχει διαπιστωθεί ότι λειτουργεί ευεργετικά και στην ψυχική μας διάθεση. Το κακάο, άλλωστε είναι γνωστό, ότι διεγείρει την έκκριση ενδορφινών στον εγκέφαλο συμβάλλοντας στην καταπολέμηση του άγχους και του στρες. 

Ας δούμε, όμως, ποια είναι τα κυριότερα οφέλη που προσφέρει η σοκολατοθεραπεία προσώπου: 

Ενυδάτωση

Η σοκολάτα περιέχει λιπαρά οξέα, αλλά και ενυδατικά και μαλακτικά στοιχεία που βοηθούν το δέρμα να συγκρατεί την υγρασία στο εσωτερικό του. Αυτό σημαίνει ότι η σοκολατοθεραπεία αφήνει το δέρμα απαλό, σφριγηλό και εξαιρετικά λείο.

Αντιοξειδωτική δράση

Οι κατεχίνες που περιέχει η σοκολάτα έχουν χαρακτηριστεί ως ισχυρά αντιοξειδωτικά και συμβάλλουν στη διαδικασία αντιγήρανσης. Η σοκολατοθεραπεία προσώπου βελτιώνει την όψη του δέρματος και χαρίζει λάμψη.

Καταπολέμηση του στρες

Η σοκολατοθεραπεία spa συμβάλλει στην καταπολέμηση του στρες και προσφέρει μοναδική αναζωογόνηση. Οι ουσίες που περιέχονται στο κακάο συμβάλλουν στην απελευθέρωση ορμονών στο σώμα, οι οποίες προκαλούν ευεξία, ευφορία και χαρά και προάγουν τη χαλάρωση. Επομένως, η σοκολατοθεραπεία είναι ένα εκπληκτικό δώρο προς τον εαυτό μας.

Επιπλέον, η σοκολατοθεραπεία spa είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και έτσι μπορεί να εφαρμοστεί ακόμη και σε άτομα με ευαίσθητο δέρμα.

Εάν θέλετε να προσφέρετε στον εαυτό σας μία ολοκληρωμένη εμπειρία περιποίησης τότε επιλέξτε τη σοκολατοθεραπεία προσώπου και συνδυάστε την με σοκολατοθεραπεία σώματος.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της Marose είναι στη διάθεση σας για να λύσει τις απορίες σας ή να σας εξηγήσει τη διαδικασία και φυσικά να σας βοηθήσει να αποκομίσετε τα μοναδικά οφέλη που προσφέρει μία σοκολατοθεραπεία spa.

Σοκολατοθεραπεία για το σώμα

Σοκολατοθεραπεία: Διαδικασία & οφέλη για το σώμα

Σε αυτό το σημείο θα αναφερθούμε στο κεφάλαιο «σοκολατοθεραπεία: διαδικασία και οφέλη για το σώμα». Συγκεκριμένα, θα μιλήσουμε για το πως η σοκολατοθεραπεία συμβάλλει, μεταξύ άλλων, στην περιποίηση, αλλά και στην αποτοξίνωση του σώματος. 

Ας δούμε, όμως, πιο αναλυτικά τα μοναδικά οφέλη που προκύπτουν από τη σοκολατοθεραπεία: 

Συμβάλλει στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος

Η καφεΐνη, που περιέχεται στη σοκολάτα διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος στο σώμα, ενώ παράλληλα έχει συσφιγκτική δράση. Αυτό σημαίνει ότι μετά από τη σοκολατοθεραπεία η επιδερμίδα σας θα είναι αναζωογονημένη, νεανική και φυσικά πιο σφριγηλή. 

Βοηθά στην αποτοξίνωση του σώματος

Τα αντιοξειδωτικά συστατικά που προσφέρει στην επιδερμίδα η σοκολατοθεραπεία βοηθούν το σώμα να αποβάλλει τις βλαβερές τοξίνες. Ο συνδυασμός της σοκολάτας που απλώνεται στο δέρμα με ήπιο μασάζ βοηθά στην καλύτερη κυκλοφορία του λεμφικού υγρού  και κατ΄ επέκταση σε ένα πιο υγιές δέρμα. 

Οξυγόνωση και καταπολέμιση φλεγμονών

Η σοκολάτα ανάμεσα στα υπόλοιπα οφέλη της διαθέτει και αντιφλεγμονώδη δράση, ενώ οι ουσίες που περιέχει όπως η θεοβρωμίνη συμβάλλουν στην καλύτερη οξυγόνωση των ιστών. Μετά την ολοκλήρωση μιας συνεδρίας με σοκολατοθεραπεία διαπιστώνεται άμεσα ότι το δέρμα σας είναι πιο λαμπερό και νεανικό. 

Προστασία από βλαβερές ακτινοβολίες

Ουσίες όπως οι φλαβονόλες, που περιέχονται στο κακάο έχει διαπιστωθεί πως ενισχύουν το βαθμό της δερματικής φωτοπροστασίας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου και παράλληλα προστατεύουν την επιδερμίδα από την περιβαλλοντική μόλυνση. 

Αφού είδαμε τα οφέλη θα πούμε δύο λόγια για τη σοκολατοθεραπεία και τη διαδικασία εφαρμογής της. Συγκεκριμένα, μία συνεδρία για σοκολατοθεραπεία είναι μία μοναδική εμπειρία, που προσφέρει υπέροχο δέρμα, αλλά και συνολική ευεξία.

Η λιωμένη σοκολάτα εμπλουτίζεται με ουσίες για την περιποίηση του δέρματος και στη συνέχεια με απαλές κινήσεις γίνεται επάλειψη της στο δέρμα. Νιώστε τη σοκολάτα να απλώνετε στο πρόσωπο ή στο σώμα σας και αφήστε το απολαυστικό της άρωμα να κατακλύσει τις αισθήσεις σας. Με απαλές κινήσεις μασάζ η σοκολάτα απλώνεται στο δέρμα, το οποίο απορροφά όλα τα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη. 

Κλείνοντας το κεφάλαιο «Σοκολατοθεραπεία: Διαδικασία και οφέλη» σας ενημερώνουμε ότι στη Marose όλες μας οι θεραπείες γίνονται από εξειδικευμένο προσωπικό, ώστε να επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Σοκολατοθεραπεία διαδικασία

Σοκολατοθεραπεία: Τιμές

Αν θέλετε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας ύστερα από μία κουραστική περίοδο ή θέλετε να κάνετε ένα δώρο σε μία αγαπημένη φίλη τότε η σοκολατοθεραπεία spa είναι η καλύτερη πρόταση. 

Στη Marose είμαστε στη διάθεση σας για να σας ενημερώσουμε για τα πακέτα μας με συνδυασμό θεραπειών μεταξύ των οποίων και η σοκολατοθεραπεία, τιμές και προσφορές και φυσικά για κάθε τι νέο στο χώρο της περιποίησης. 

Εάν ψάχνετε για σοκολατοθεραπεία στη Θεσσαλονίκη, στη Marose είμαστε στη διάθεση σας για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας και να σας ενημερώσουμε για τα μοναδικά οφέλη της. Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε το ραντεβού σας για μια αξέχαστη εμπειρία.

SHARE:
@ 2023 Marose. All Rights Reserved.
Design by VFM WEB